Over Promeco

Aangenaam!

Mijn naam is Ton Broeders. Al ruim 35 jaar ben ik met mijn bedrijf Promeco actief in de wereld van bodemsanering, waterbodembeheer en met name slibontwatering. Enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met de fascinerende uitdaging van subirrigatie, dat veel raakvlakken heeft met de wereld die ik zo ontzettend goed ken. Leidingtransport van water, grondwateronttrekking, automatisering, sturing op afstand, et cetera. 

Er is een groter wordende behoefte aan subirrigatie nu we steeds vaker lange droge periodes kennen. Met de vinding van Promeco help ik mijn opdrachtgevers om weer de touwtjes in handen te krijgen! Verandert het weer? Dan passen we ons daar toch gewoon op aan?

Ik wil doen waar ik goed in ben. Dat maakt het ook leuk. Ik krijg er energie van als ik mensen verbaas met de mogelijkheden: invloed uitoefenen op het waterpeil, dankzij slimme oplossingen en vergaande automatisering. Mensen verwonderen. En dat gebeurt regelmatig, daar staan we om bekend.

Je loopt wel eens tegen uitdagingen aan; dan is het geweldig om iets te bedenken waardoor ik de klant uiteindelijk toch kan helpen. Wat je dan voelt? Tsja, dat is onbeschrijfelijk. Als alles voortreffelijk in bedrijf is, dan geniet ik daarvan.”
Ton Broeders
Promeco

We hebben veel ervaring!