Optimaal slib ontwateren

Steeds effectiever en efficiënter slib ontwateren door flocculant optimaal te doseren, volautomatisch en op afstand; Promeco maakt het mogelijk - al meer dan dertig jaar!

Met onze verschillende technieken bieden wij u altijd dé besparende en meest milieuvriendelijke oplossing, of er nu veel of weinig ruimte beschikbaar is. Wij ontwateren in het buitengebied, stedelijk gebied en in het industriegebied.

Kennislab

Promeco heeft een eigen laboratorium. Op een oppervlakte van 125 vierkante meter en een mooi buitenterrein, hebben wij diverse opstellingen staan die ons in de loop der jaren al veel mooie innovaties heeft opgeleverd. Lees verder.

Slibontwatering

Ons specialisme: steeds effectiever en efficiënter slib ontwateren door flocculant optimaal te doseren. Wij bieden u altijd dé besparende en meest milieuvriendelijke oplossing, of er nu veel of weinig ruimte beschikbaar is. Lees verder.

Slibverwerking

Na het ontwateringsproces is er voldoende draagkracht voor slimme, uiteenlopende toepassingen. Wie goed omgaat met slib heeft een uiterst nuttig, duurzaam en sterk product in handen. Dat bewijst Promeco al jaren. Lees verder.