Over ons

Al meer dan 30 jaar combineert Promeco kennis en vakmanschap op het gebied van slibverwerking, waterbodembeheer en bodemsanering. Hierdoor is Promeco dé gesprekspartner op dit complexe werkterrein van technische mogelijkheden en overheidsregels.

“Ik wil doen waar ik goed in ben. Dat maakt het ook leuk. Ik krijg er energie van als ik mensen verbaas met de mogelijkheden: helder water verkrijgen uit bagger, dankzij mijn procedé en vergaande automatisering. Mensen verwonderen. En dat gebeurt regelmatig. Ook omdat we het doen met grote hoeveelheden, vaak opererend op afstand, maar met alle betrokkenheid die nodig is. Daar staan we om bekend.

 

We zijn voortdurend bezig met beter worden, met nieuwe oplossingen bedenken. Je loopt wel eens tegen uitdagingen aan; dan is het geweldig om iets te bedenken waardoor ik de klant uiteindelijk toch kan helpen. Ik noem bijvoorbeeld het slib ontwateren op een klein oppervlak. In stedelijke gebieden liepen we er regelmatig tegenaan. We gingen in ons laboratorium pionieren en inmiddels is de Sludge Cylinder® op meerdere plekken actief. Wat je na zo’n eerste succesvolle test voelt? Tsja, dat is onbeschrijfelijk. Als het voor onze opdrachtgever daadwerkelijk in bedrijf is, dan geniet ik daarvan.”

Ton Broeders

Ton Broeders

Meer weten over ons specialisme?