Doseren op afstand

Volautomatisch flocculant doseren op afstand, Promeco maakt het mogelijk. Veel aandacht schenken aan de optimalisatie van flocculant, zorgt voor een steeds effectiever en efficiënter ontwateringsproces. Wij bieden u dé besparende oplossing voor uw ontwateringsproject; we ontwikkelden een volautomatische, op afstand bestuurbare Polymeer Aanmaak en Doseer Installatie (PADI). En het werkt fantastisch!

Onafhankelijke onderaannemer
Promeco is een onafhankelijke partij die als onderaannemer samen met uw organisatie het ontwateren van slib op uw projecten kan uitvoeren. Wij hebben ervaring op projecten in binnen- en buitenland.

Meten, goed regelen, de situatie goed beheersen
Promeco heeft in het verleden veel waterbodemonderzoek uitgevoerd en heeft veel ervaring in projectbegeleiding. Wij kennen slib. Wij kwamen op de toepassing van het ontwateren van slib middels de Geotube®. Ons inzicht: veel aandacht schenken aan de optimalisatie van flocculant zorgt voor een steeds effectiever en efficiënter ontwateringsproces. Daar sprongen wij op in, en met succes! We ontwikkelden een volautomatische, op afstand bestuurbare Polymeer Aanmaak en Doseer Installatie (PADI). Met de huur van deze besparende installatie trapt u niet in valkuilen: wij reiken u diensten en hulpmiddelen aan die werken en nemen u zo zorgen uit handen.

Uw voordelen van flocculeren met de PADI? We noemen er een paar:

  • Besparen op bediening
  • Minder flocculantgebruik
  • Deskundige ondersteuning
  • Meedenken in de uitvoering
  • Laboratoriumfaciliteiten achter de kans
  • Software voor ondersteunende berekeningen
  • Volautomatisch op afstand bestuurbaar
  • Regelmatige interpretatie van het proces – automatisch bijsturen van het proces
  • En natuurlijk: alle kennis en ervaring van Promeco!!

Kennislab

Promeco heeft een eigen laboratorium. Op een oppervlakte van 125 vierkante meter en een mooi buitenterrein, hebben wij diverse opstellingen staan die ons in de loop der jaren al veel mooie innovaties heeft opgeleverd. Lees verder.

Slibontwatering

Ons specialisme: steeds effectiever en efficiënter slib ontwateren door flocculant optimaal te doseren. Wij bieden u altijd dé besparende en meest milieuvriendelijke oplossing, of er nu veel of weinig ruimte beschikbaar is. Lees verder.

Slibverwerking

Na het ontwateringsproces is er voldoende draagkracht voor slimme, uiteenlopende toepassingen. Wie goed omgaat met slib heeft een uiterst nuttig, duurzaam en sterk product in handen. Dat bewijst Promeco al jaren. Lees verder.